Veilig en beter sparren

Sparren is onderdeel van het Krav Maga examen. Vind je sparren spannend, moeilijk of wil je gewoon beter leren sparren? Doe meer aan de Beter sparren voor Krav Maga  Workshop! (beginners en gevorderden)

Beter sparren voor Krav Maga. De kick om jezelf te testen, de verslavende adrenaline die vrijkomt tijdens het sparren en de fysieke inspanning maakt sparren tot een geweldig leuke, leerzame en ongeëvenaarde trainingsmethode! Sparren is ook onderdeel van het Krav Maga Global examen.

Veel mensen vinden sparren moeilijk of zeer spannend. In de workshop beter sparren gaan we je leren op een methodische manier het sparren beter on de knie te krijgen. Je krijgt inzicht in je bestaande routines en gereedschappen om deze te verbeteren!

De workshop wordt geven door oud-commando en Expert Level 2 Krav Maga instructeur Hielke van de Hoed

Na de workshop kun je beter sparren en zul je er meer plezier aan beleven!

Wanneer?

Datum:
Op dit moment staat er geen workshop beter sparren op de agenda. Heb je interesse om deze workshop te volgen? neem contact met ons op en we houden je op de hoogte!

Locatie

Tafelbergweg nr 10

Wat heb je nodig?

Mma handschoenen, bitje, tok, scheenbeschermers. Mobiele telefoon met volle batterij en voldoende ruimte om opnames te maken.

Kosten

Kosten: 32,50 pp

Tags