1. Je ervaart meer controle over je leven.

Als we controle hebben over wat er om ons heen gebeurt, ervaren we vrijheid. Hebben we heel weinig of geen controle, dan uit zich dat in een hoop negatieve emoties. De kracht van Krav Maga is dat je zal ervaren dat je door middel van simpele oplossingen complexe problemen kan oplossen. Je leert op een eenvoudige manier hoe je veilig kan wegkomen mocht een situatie uit de hand lopen. Dit is een mindset die je zal meenemen in het dagelijks leven en waarvan je veel profijt zal hebben.

2. Je wordt fitter.

Tijdens de lessen werk je op een leuke en sportieve manier aan je conditie. In een les zitten standaard kracht-, conditie-, behendigheids- en lenigheidsoefeningen verwerkt.

3. Je leert beter omgaan met stress.

Krav Maga is ontwikkelend in het Israëlische leger en later compleet aangepast voor burgerdoeleinden. Speciale technieken die ontwikkeld zijn om Special Forces onder extreme stress te laten opereren, worden naadloos in onze lessen verwerkt. De technieken leren jou onder stress je hoofd koel te houden. Als je controle ervaart over de ene vorm van stress, dan werkt dit direct door bij andere vormen van stress. Je zal merken dat als je rustig kunt blijven als iemand je probeert te slaan, je ook rustig kunt blijven als je baas tegen je tekeergaat.

4. Je leert levensreddende vaardigheden.

Leren is leuk en verrijkt je leven. Naast effectieve zelfverdediging leer je valbreektechnieken, je omgeving scannen en gevaarlijke situaties herkennen en oplossen.

5. Krav Maga houdt je jong!

Tijdens het aanleren van nieuwe vaardigheden worden er in hoog tempo nieuwe verbindingen tussen je neuronen aangemaakt. Dit is goed voor je hersenen en helpen ze jong en vitaal te blijven.

Spreken deze vijf punten je aan? Boek dan ons proeflespakket! Voor slechts € 25 krijg je drie proeflessen plus een gratis Inside Defence t-shirt. Het proeflespakket is het ideale middel om te ervaren wat Krav Maga voor jou kan betekenen.