Braziliaans Jiu Jitsu (no gi) in Amsterdam

Ultiem grondvechten zonder GI! Iedere dinsdag en zaterdag in Amsterdam Tafelbergweg 10
Is Brazilaans Jiu Jitsu No Go iets voor jou? Bekijk het filmpje en boek jouw gratis proefles!

Gratis proefles

Tafelbergweg 10van jouw keuze!

Braziliaans Jiu Jitsu (no gi) voor volwassenen vanaf 13 mei 2019!

 

Brazilaans Jiu Jitsu is leuk, leerzaam en heel erg goed voor je conditie en zelfvertrouwen!

Doe mee! Vanaf 13 mei bij inside Defence

Braziliaanse jiujitsu (BJJ) is een krijgskunst die zich richt op grappling met de nadruk op grondgevechten. Het doel is een dominante positie te krijgen en ervoor te zorgen dat een aanvaller zo snel mogelijk “afklopt”. Het is gebaseerd op een aangepaste variant van het traditionele Japanse jiujitsu, genaamd “Jiu-do”. Het idee is dat zacht wint van hard. Met andere woorden, een kleiner, zwakker persoon kan met de juiste technieken en bewegingen zichzelf verdedigen tegen een sterkere, grotere aanvaller. Men kan het beoefenen als zelfverdediging of tijdens speciale grappling- of Mixed Martial Arts-toernooien. Sparren en continu herhalen van oefeningen spelen een belangrijke rol in trainingen. Het gaat vooral om de prestatie die geleverd wordt, met name tijdens wedstrijden en toernooien.

Soms wordt de krijgskunst ook wel Gracie Jiu Jitsu (GJJ) genoemd, maar deze naam is gepatenteerd door Rorion Gracie en refereert aan de stijl die hij en zijn leraren uitdroegen. Andere leden van de Gracie-familie hebben iets vergelijkbaars zoals Charles Gracie en Renzo Gracie. Elke stijl heeft zijn eigen, unieke aspecten, maar wordt gekend als Braziliaans Jiu Jitsu.

Ook het graduatiesysteem is anders dan in het traditionele jiujitsu. Hierbij wordt naar inzicht van de leraar, alle “gordels” van dezelfde kleur verslaan of door middel van wedstrijden. Daarbij zijn er minder gordels, dus is het niveau van een iemand met een witte gordel minder nauwkeurig in te schatten.

Kom langs en ervaar wat Braziliaans jiu Jitsu No Gi voor jou kan betekenen middels een gratis proefles op de tafelbergweg nr 10

Tot snel!

 

2 keer per week lessen voor beginners en gevorderden

 Maandag

19:00 tm 20:30

Zaterdag

13:00 tm 14:30

 

 Vragen? Ga naar de meest gestelde vragen op onze site. Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen.

Staat je vraag er niet tussen? bel ons op 06-27338675 of stuur een bericht via onze contact pagina

Wat heb ik nodig voor een proefles BJJ (no gi)?

  • Lange broek
  • T shirt met lange mouwen
  • Iets te drinken

 Kan ik een combinatie tussen Krav Maga en BJJ volgen?

Ja dat kan beiden systemen vullen elkaar naadloos aan!

 Bekijk alle abonnementen

Gratis Proefles Braziliaans Jiu Jitsu (no gi)

Volg jouw gratis proefles! (te boeken vanaf 13 mei 2019)

Ja, ik doe mee!

of boek jouw gratis proefles via de onderstaande kalender

Powered by Fitmanager

Het proeflessenpakket. 3 proeflessen plus gratis T-shirt!

Het volgen van een enkele proefles is vaak niet genoeg om een goed beeld te krijgen wat Krav Braziliaans Jiu jitsu voor jou kan betekenen.

Je ontvangt 3 proeflessen plus een gratis Club T-shirt (verkoop waarde 25 euro) voor slechts 25 euro. De lessen zijn op alle locaties naar eigen wens in te delen je kunt dus ook Krav Maga lessen uitproberen!

Besluit je na de drie proeflessen dat je lid wilt worden van inside Defence dan kijg je het aankoopbedrag van het proeflessenpakket als korting op je eerste maand trainen.