Krav Maga Workshops

Inside Defence is specialist in het verzorgen van Workshops voor zowel particulieren als bedrijven. Scroll door deze pagina en boek jouw workshop.

Aankomende Workshops

(Druk op lees meer voor meer info of om je in te schrijven)

 

Opzoek naar een workshop voor uw bedrijf?

Inside Defence is de specialist in het verzorgen van Teambuilding workshops en vakgericht maatwerk!
Team building, ik wil meer weten!Veiligheid van uw medewerkers. Tevreden opdrachtgevers vertellen

Vragen of een workshop aanvragen? Stuur ons een bericht of bel 06-27338675

3 + 11 =

Succesvolle Workshops en Masterclasses

Om een beeld te geven van de mogelijkheden vind je hieronder een kleine greep uit eerder gegeven workshops.

Condition Unknown

Condition Unknow

Velen kijken er reikhalzend naar uit. Sommige mensen zijn er zelfs een beetje aan verslaafd! Tijdens deze training ga je je zenuwen en vaardigheden testen onder stress. Je doorloopt verschillende scenario’s waarvan alleen de trainers van weten hoe het scenario er uit zal zien. Je weet nooit wat je kan verwachten! Condition Unknown zal bestaan uit een stuk scenario training,een stuk technische training en een stuk mindset training. Condition Unknown is alleen toegankelijk voor leden van Inside Defence, zowel voor beginners als gevorderden.

Vies koud nat en smerig

Vies, koud, nat en smerig

Een training voor de echte bikkel! We beginnen 2017 als vanouds met vies, koud, nat en smerig! Drie uur lang word jij  fysiek en mentaal uitgedaagd. Deelnemers die je me eerder hebben gedaan weten het je wordt vies, koud, nat en smerig maar oh wat ga je een leuke tijd hebben! Deze training is toegankelijk voor leden en niet leden van Inside Defence.

Wat heb je nodig?

  • Stevige kleding dat nat en smerig mag worden
  • Voldoende droge kleding, een extra trui en handoeken
Puwer Punches

Power Punches

Terug naar de basis!

Het plaatsen van harde gerichte stoten is binnen zelfverdediging een must. In deze Masterclass leer jij nog harder sneller en effectiever te slaan zodat jij een probleem nog sneller kan oplossen. Het aantal deelnemers is beperkt tot 10.

Krav Maga Fighting stance & Power kicks

Fighting stance & Power kicks

Terug naar de basis!

Als je beter wil worden in Krav Maga dan moet je beter worden in je basis. Met de basis bedoelen we de houding vanuit hier komt eigenlijk alles.

We gaan veel tijd besteden aan je houding en hoe je nog sneller, harder en krachtiger kan trappen. Deze Masterclass is uitermate geschikt voor beginners en gevorderden.  Maximaal aantal deelnemers is beperkt tot 10

Krav Maga Fighting stance & Power kicks

Wat drijft iemand tot het gebruiken van geweld?

Op vrijdag 13 oktober houden wij een uniek evenement. Op een bioscoopscherm zullen echte gewelddadige situaties getoond en geanalyseerd worden.

Vragen als: Wat was de drijfveer van de dader? Waar kwam dit geweld vandaan? Wat gebeurde er nu precies? Hoe had je dit kunnen herkennen? Wat voor technische en tactische oplossingen kennen we? En wat zeg je eigenlijk tegen de politie na een fysieke confrontatie? Zullen worden beantwoord.

Mis deze kans niet om jouw kennis op tactisch, technisch, mentaal en juridisch niveau enorm te vergroten.

Info:
Tijdens de avond is een jurist aanwezig
om de aanwezigen van advies te voorzien hoe te handelen na een gewelddadige confrontatie
De motieven en drijfveren van de daders worden geanalyseerd en uitgelegd aan de hand van de Rory Miller methode door Theresa Wever. De technische Analyse vind plaats door Hielke van de Hoed.

Alleen toegang voor leden van Inside Defence 18 jaar of ouder.

Krav Maga proefexamen

Proefexamen

Wil je optimaal voorbereid zijn op het landelijke examen? Doe dan mee aan het proefexamen. in 3 tot 4 uur uur tijd wordt jij voorbereid op het komende examen. Je gaat vier uur lang knallen en ontvangt gerichte feedback van je instructeur.

Krav Maga P1 examen

Examens

Heb je minimaal vier tot 6 maanden twee keer per week getraind? Vraag dan toestemming aan je instructeur om mee te mogen doen aan het  examen.  Drie tot zes uur lang mag jij laten zien hoe hard je getraind hebt en hoe goed je  jezelf kan verdedigen.  Als je geslaagd bent voor het examen ontvang je je eerste Patch en een officieel diploma van Krav Maga Global. Je kan je via de onderstaande links direct inschrijven.

De eerste volgende examens zijn op: