Weddingcrasher

Red mijn bruiloft!

Maak je op voor het meest bizarre vrijgezellenfeest van Amsterdam en omstreken dat er bestaat. Midden in het Vondelpark leer je in sneltreinvaart een aantal kneepjes van het effectieve Krav Maga zelfverdediging systeem. En deze kunsten zullen jij en de andere vrijgezellenfeest gangers hard nodig hebben. Jaloerse ex-vriendinnen en snode schoonmoeders liggen op de loer om de bruiloft in het water te laten vallen. Weten jullie de bruiloft te redden? Bereid je voor op een leuke en leerzame middag.

Wat gaan we doen?

We gaan de dag van het huwelijk naspelen van de gang naar het stadhuis tot aan de huwelijksnacht,alle situaties worden behandeld! Denk hierbij aan het geven van het jawoord, het aansnijden van de taart en de polonaise tijdens het huwelijksfeest.Tijdens de dag liggen de boze schoonmoeder of jaloerse ex op de loer om het huwelijk te voorkomen.

We lichten alvast een tipje van de sluiter…….

Het jawoord…………..

Op het moment dat de bruid of bruidegom het jawoord wil geven springt de jaloerse ex of boze schoonmoeder op en legt van achteren zijn hand over de mond van de niets vermoedende bruid of bruidegom. “Dit huwelijk mag niet doorgaan!”. Uw instructeur leert u aan de hand van echte Krav Maga (zelfverdediging) technieken hoe u zich uit deze benarde positie moet bevrijden.

Nadat uw instructeur de techniek uitgelegd heeft gaat u in tweetallen de situatie nadoen.

Voor wie?

De workshop is geschikt voor iedereen, een goede conditie is niet nodig. In overleg kunnen we de workshop aanpassen en deze meer of minder fysiek uitdagend maken.

Locatie?

Als je besluit de Weddingcrasher te boeken nemen wij minimaal twee weken van te voren telefonisch contact met je op om te bepalen waar we elkaar gaan treffen. Normaal gesproken verzamelen we bij het groot melkhuis of het blauwe theehuis Vondelpark Amsterdam. Vanaf daar gaan we naar een geschikte plek in het Vondelpark (Hangt van de drukte van de dag af). Het is ook mogelijk om tegen een eventuele meerprijs een uitstekende indoor-locatie te boeken in een club in de binnenstad van Amsterdam.

Red mijn bruiloft Krav Maga style!

  • Minimaal aantal deelnemers: 10
  • Kosten pp: 25 euro
  • Plaats: Vondelpark Amsterdam (andere locatie in overleg)
  • Duur: 1 1/2 uur
  • Dagen: Alle
  • Tijden: In overleg

 

Wat heb je nodig?

  • Zin om veel plezier te maken!
  • Makkelijk zittende kleding en schoeisel
  • Alle overige materialen (opblaas taarten, tokken en nog veel meer) worden verzorgd door Inside Defence

 

Belangrijk!
Omdat we gebruik maken van echte technieken zijn een aantal punten van belang:

Deelnemers mogen niet onder invloed zijn. Bij twijfel behoud Inside Defence het recht om de persoon in kwestie de toegang tot de workshop te ontzeggen.

Alle sieraden / riemen moeten afgedaan worden.

Ondanks voorzorgmaatregelen van Inside Defence blijft een geringe kans op blessures bestaan, hiervoor dient een kennisnemingsverklaring te worden ondertekend.

Meer weten? Stuur ons een bericht!

13 + 3 =