Voor een proefles of als je start met het QuickStart pakket neem je het volgende mee.

  • Lange broek
  • T-shirt (geen halter shirts)
  • Schone binnenschoenen die niet afgeven
  • Iets te drinken
  • zin om hard te werken en lol te maken
Als je besloten hebt dat Krav Maga echt iets voor jou is dan heb je de volgende spullen nodig:

Alle spullen zijn in een voordelig pakket of apart te bestellen via onze webshop. Je bestelling haal je op voor of na de les.

Wat niet direct nodig is maar wel zeer aan te bevelen. Is het gebruik van scheenbeschermers, onderarm beschermers en MMA handschoenen.

AANRADERS!
Je leert je al snel beschermen tegen verschillende trappen. Trappen zijn zeer effectief af te weren met je benen en zelfs voeten. Het dragen van scheenbeschermers is bij deze vorm van verdedigen een ideaal middel om blessures bij jou en je partner te voorkomen.
Tijdens het oefenen van ronde aanvallen maken we gebruik van blokken met de onderarmen. Je zal snel merken dat de onderarm gevoelig wordt. Om dit te voorkomen en effectiever te kunnen trainen raden we aan om gebruik te maken van onderarm beschermers. Je gaat je technieken beter kunnen uitvoeren zonder last te krijgen van je onderarmen.
Handschoenen zijn ideale beschermers van je handen. Krav Maga is geen full-contact sport het is niet de bedoeling dat je elkaar tijdens het trainen vol probeert te raken.  Vanaf P2 (plus minus een jaar trainen) zal je tijdens de lessen beginnen met ligt sparren. Sparren is leuk en heel erg leerzaam, je leert met elkaar vechten,niet tegen elkaar! Tijdens het sparren is het dragen van handschoenen verplicht.