Weerbaar op de werkvloer


Weerbaarheid is meebewegen met het leven vanuit je eigen fundament!

Weerbaar op de werkvloer


Er wordt veel van medewerkers verwacht.

Technologische veranderingen volgen elkaar in rap tempo op, er is een tekort aan arbeidskrachten en verschillende generaties werken samen, wat spanningen kan veroorzaken.

Medewerkers moeten zich constant aanpassen aan een veranderende omgeving, wat kan leiden tot reacties zoals verstoppen, bevriezen, vechten of vluchten. Terwijl je juist in contact en beweging wilt blijven.

In deze snel veranderende wereld hebben professionals meer dan ooit behoefte aan weerbaarheid.


We gaan je helpen bij het ontwikkelen en misschien zelfs bij het hervinden van je fundament.

Wat is weerbaarheid?

Weerbaarheid is het vermogen om effectief om te gaan met stress, tegenslagen en veranderingen. 

Het betekent dat je zowel mentaal als fysiek stevig in je schoenen staat en moeilijke situaties het hoofd kunt bieden zonder overweldigd te raken. 

Net als water moet je op de juist momenten zowel hard als zacht kunnen zijn.

Door je weerbaarheid te vergroten, kun je beter omgaan met de uitdagingen van het dagelijks leven en je sterker en veiliger voelen, ongeacht wat er op je pad komt. 

Weerbaarder worden is vaak makkelijker dan je denkt, als je maar in beweging komt.

Coaching voor professionals.

In beweging komen en blijven!

Tijdens onze coaching sessies gaan we aan de slag met jouw weerbaarheid:

Vrijwel iedere sessie omvat beweging volgens de principes van Krav Maga en boksen.

We bewegen, ontdekken, koppelen en maken stappen. 

Bewegen onthult je ware aard, vooral in vechtsporten.

Je kunt je niet verschuilen achter woorden of functies. Het begint bij bewustwording en contact maken met jezelf en de ander. 

Dat is wat we gaan doen.

Als bijkomend voordeel heb je na een traject geleerd hoe je jezelf fysiek kunt verdedigen bij gevaren op straat.

Voor wie?

Onze coaching is bedoeld voor professionals die willen werken aan hun weerbaarheid.

Of je nu op de werkvloer staat of op kantoor zit, onze coaching biedt de vaardigheden en inzichten die nodig zijn om met meer zelfvertrouwen en effectiviteit dagelijkse uitdagingen aan te gaan. 

Het is speciaal geschikt voor degenen die vastlopen in hun huidige functioneren, niet mee kunnen komen met veranderingen, of beter willen communiceren met collega's en klanten.

Professionals die je voorgingen, worstelden met vraagstukken zoals:

  • Bang zijn om te bevriezen onder stress.
  • Willen weten waarom ze altijd boos zijn.
  • Weten hoe ze iemand kunnen "afwijzen".
  • Constant in hun hoofd zitten en niet tot handelen overgaan.
  • Niet kunnen voelen

Testimonials


Jacolijne 


"Mathijn is een goed voorbereide en toegankelijke coach die flexibel is en zijn aanpak aanpast aan mijn behoeften. Ik raad de coaching van Mathijn ten zeerste aan aan mensen die op een actieve en ervaringsgerichte manier persoonlijke vraagstukken willen onderzoeken en willen doorvoelen."

Jacolijne Coops

Consultant behavioural risk management

Walthera

"De sessies met Mathijn hebben mij veel gebracht en dat doen ze nog steeds. Met speelsheid, intelligentie en vakkennis maakt Mathijn van elke les spelenderwijs een levensles en dat is gewoon top!"
Walthera Beelaerts

Paarden coach

Iets over de coaches.

Mathijn Appelman

"Ik ben Mathijn Appelman.  Ik hou van hobbies, puzzelen en wie weet help ik jou bij het leggen van een persoonlijk puzzelstukje en hierdoor in beweging te komen"


Mijn Unieke Mix


Met 18 jaar ervaring in Krav Maga en 15 jaar als instructeur, breng ik een schat aan kennis en vaardigheden mee naar mijn coaching. Als vader en echtgenoot, en met een achtergrond in een management traineeship bij een van de grootste horecaconcerns van Nederland, weet ik wat het is om in verschillende rollen en sectoren te opereren.

Daarnaast heb ik 13 jaar gewerkt als bedrijfsanalist, wat mijn inzicht in professionele uitdagingen verdiept heeft. Mijn hooggevoeligheid stelt me in staat om snel verbanden te leggen en mensen effectief te laten reflecteren. Mijn ervaring in vechtsporten, mijn opleiding tot bokscoach en mijn opleiding bij Bokstherapie.nl geven me een unieke benadering in het helpen van professionals.

Ik begrijp de uitdagingen op kantoor, heb ze doorleefd en de noodzakelijke eigenschappen ontwikkeld, zoals goed luisteren, niet oordelen en persoonlijk leiderschap. Deze unieke mix maakt mij geschikt om professionals weerbaarder te maken, hen te helpen relaxter in het leven te staan en hen een stap verder te brengen in hun persoonlijke ontwikkeling.

Inside Defence - Tafelbergweg 10 - 1105 BN Amsterdam - 06-27338675 - KvK 55375049

Content & Design by Outdoor Content