Huisregels

Start van de les


Aan het begin en aan het einde van de les gaat iedereen op één lijn staan met zijn of haar gezicht richting de instructeurs. We doen dan met ze allen een groet om de les officieel te beginnen, te eindigen en als een stukje respect naar elkaar toe.
Wij zeggen “kida”. Dit betekent “groet”

Veiligheid

Je traint met respect voor jezelf en voor je partner.
Iedereen gaat heel en vrolijk naar huis.
Je mag ten alle tijden de ruimte waarin we trainen verlaten. Vertel dit wel aan de trainer. Mocht je dit namelijk vergeten dan doen jij en de hele groep 100 push-ups.
Als je een tok en een bitje hebt maak je daar gebruik van tijdens de les. Als je geen tok of bitje hebt dan vertel je dit tegen degene met wie jij aan het trainen bent. Hij of zij zal er tijdens de training rekening mee houden.

Hygiëne


We trainen met korte nagels.
Kleding moet schoon en heel zijn.
Sieraden en horloges worden voor de les afgedaan.

Waardevolle spullen


Er zijn op onze locatie helaas geen kluisjes beschikbaar.
Neem al je persoonlijke spullen van de kleedkamer mee de zaal in.
Leg je spullen aan de zijkant van de zaal waar mensen en niet over kunnen struikelen.

Telefoons

Mobiele telefoons staan uit of op stil tenzij je een goede reden hebt waarom je telefoon aan wilt laten. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je wacht dienst hebt of dat er thuis iets aan de hand is. In dit geval vertel je dit aan de instructeur en mag je telefoon aan blijven tijdens de les.
Mocht je telefoon afgaan en je hebt dit niet aangegeven aan de instructeurs, dan doet de hele groep gezamenlijke 50 push ups.