Praktische informatie en Intake KRAVcoaching

Special Forces Training
voor Burgers

Ervaar in Amsterdam en omgeving hoe het is om te trainen als een speciale eenheid

Wat goed dat je hier al bent!

Als je deze pagina bezoekt, ben je serieus aan het overwegen

om coaching te volgen. Geweldig! Hier vind je praktische informatie en kun je direct een intake invullen, zodat we snel aan de slag kunnen gaan.


Hoe ziet een Coaching Traject eruit?

Inhoud


De inhoud van elk individueel traject stemmen we samen af, zodat het volledig op jouw behoeften is afgestemd. Meestal richten we ons op thema's zoals: het (her)vinden van balans, (persoonlijk) leiderschap, het vermogen om te voelen en grenzen te stellen, en het versterken van je zelfvertrouwen.

Veel van onze klanten hebben al eerdere ervaring met coaching of therapie, en zijn op zoek naar iets nieuws. Ze willen niet alleen praten, maar ook echt actief aan de slag gaan.

Werkwijze

Om te beginnen vul je het
contactformulier hieronder in voor een gratis advies gesprek. Hierin laat je geheel vrijblijvend je contact gegevens achter. Nadat je het formulier hebt ingevuld ontvang je een vragenlijst. Als je deze hebt ingevuld bellen we je binnen 4 dagen terug voor een gratis adviesgesprek of jouw vraag bij ons past.

Praktische Informatie

De sessies


Onze sessies duren 1,5 uur en combineren actieve en mentale oefeningen. We maken gebruik van boks-werkvormen, weerbaarheidsoefeningen, Krav Maga en gesprekken.

We hebben ontdekt dat mensen veel meer inzicht krijgen door iets te doen en emoties duidelijker ervaren in fysieke werkvormen. Vaak geven we ook 'huiswerk' mee, zodat je het geleerde in de praktijk kunt brengen.


Traject

Onze trajecten variëren meestal van 3 tot 12 sessies, afhankelijk van jouw individuele behoeften. We willen je niet vastleggen op een bepaald aantal sessies, maar in plaats daarvan samen overleggen wat jij nodig hebt om jouw doelen te bereiken.


Locatie


Tafelbergweg nr 10 Amsterdam


Investering


€152 per sessie van 90 minuten. De eerste keer rekenen we mee, we willen direct echt met je aan de slag. Als Ondernemer betaal je €165 ex btw. Als je werkgever betaalt, geldt het zakelijke tarief van €195.

Sinds 2012 leren deelnemers van onze ervaringen uit de Special Forces


Inside Defence traint al jaren mensen die ultieme prestaties willen leveren en/of zichzelf willen uitdagen in competitieverband. Inmiddels staat deze school bekend als één van de top plekken om Krav Maga, Special Forces trainingen en Brazilian Jiu-Jitsu programma's te volgen in omgeving Amsterdam, met meer dan 3000 getrainde leerlingen van alle leeftijden en achtergronden.

Als team vormen wij een kleinschalige, dynamische organisatie met meer dan 12 jaar praktijkervaring.

Ben jij er klaar voor?

Onze Special Forces/Beasting trainingen worden geleid door een oud-commando die veel ervaring heeft als het gaat om persoonlijk leiderschap en veiligheid in extreme situaties. We trainen naast burgers ook professionals die voor de hoogst mogelijke functies gaan binnen een speciale eenheid.

Wij hebben de kennis in huis om te zorgen dat jij je sterke lijf effectief in kan zetten bij kritische situaties. En om jou in relatief korte tijd fit, sterk en praktisch inzetbaar te maken.

De volgende training begint over:


00
Dagen
00
Uur
00
Minuten
00
Seconden

€25   €9,99

2x proefles
Special Forces voor Burgers/Beasting


✅ Op zoek naar dé training in omgeving Amsterdam om fysiek & mentaal je grenzen te verleggen?

✅ Klaar om beestachtig sterk te worden?

✅ Wil je leren om onder onder druk te presteren en tegenslagen te overwinnen?

✅ Op zoek naar iets anders dan die eentonige sportschool workouts en wil je gaan voor zware uitdagingen?


Je profiteert van meer dan 12 jaar praktijkervaring van top-trainers gespecialiseerd in persoonlijk leiderschap en veiligheid in extreme situaties.

BONUS: Maak tijdens je proefweek onbeperkt kennis met onze reguliere Krav Maga lessen (6 dagen per week).

Inside Defence - Tafelbergweg 10 - 1105 BN Amsterdam - 06-27338675 - KvK 55375049