Evade “Ontsnappen en verstoppen”

Masterclass Evade “verstoppertje voor volwassenen“

Wanneer heb jij voor het laatst verstoppertje gespeeld? Hoe snel werd je gevonden? Wist je dat verstoppen een natuurlijk gedrag is om jezelf veilig te houden? Wist je dat je verstoppen kunt leren?

WAAROM VERSTOPPEN?

Soms is vluchten of vechten geen optie. Commando's en ninja's weten dit maar al te goed. Zij zijn getraind om volledig op te gaan in de omgeving en zichzelf onzichtbaar te maken. Jij kunt dit ook leren.

ERVARINGEN SPECIAL FORCES

Oud-commando Hielke van de Hoed heeft tijdens zijn opleiding geleerd hoe je volledig op kunt gaan in de omgeving. In slechts twee en een half uur tijd leert hij jou hoe je de omgeving kunt lezen en gebruiken om jezelf te verstoppen.

SPANNENDE EINDOPDRACHT

Tijdens de spannende eindopdracht zul je deze vaardigheden nodig hebben. Hierbij moet je proberen uit handen te blijven van vijf belagers die je proberen te vinden.

Meer dan 50% slaagt erin om de eerste poging niet gevonden te worden.

Na twee of drie pogingen lukt het zelfs 100% van de deelnemers.

WAT HEB JE NODIG?

  • Zaklamp
  • Extra paar droge schoenen en sokken
  • Kleding dat vies mag worden en eventueel stuk mag gaan
  • Wellicht is het fijn om in je auto iets te eten / drinken hebt voor na de training.
  • Een goed humeur en veel zin!

DOE MEE AAN EVADE

Voor slechts €35 leer je op een leuke en speelse manier waardevolle vaardigheden om jezelf te laten verdwijnen in verschillende typen terrein, zowel overdag als 's nachts.

Deze vaardigheden kunnen ook buitengewoon handig zijn om te ontkomen aan belagers, vervelende bazen of zeurende kinderen.

Locatie: Diemerzeedijk Muiden
Tijd en datum: in overleg

Aantal beschikbare plekken: 12


Tags