Masterclass Evade. Ontsnappen en verstoppen

In zelfverdediging is er één gouden regel: wegwezen is altijd de beste optie. 

Vermijding, oftewel afwezigheid, is de eerste keuze. Als dat niet mogelijk is, bijvoorbeeld bij een zeldzame hinderlaag of een woningoverval, is ontsnappen en verbergen (E&E) de volgende keuze na afwezigheid.

Sergeant Rory Miller, auteur van 'Facing Violence', zegt het als volgt: "Not being there is always the best solution in self-defense."

Het ontwikkelen van de gewoonte om het terrein te bestuderen is hierbij cruciaal. Je moet weten hoe je uit bepaalde situaties kunt komen.

Voor wie?

Deze masterclass is geschikt voor mensen die zich veel in open terrein bevinden, zoals fietsers en wandelaars, vooral bij schemering of duisternis. Je leert hoe je het terrein kunt gebruiken om eventuele belagers te ontwijken en van ze te verstoppen.

Deze masterclass kan worden gecombineerd met onze Tactical Flash Light Masterclass. Door deze twee te combineren kun je jouw persoonlijke veiligheid aanzienlijk vergroten.

Ontsnap aan mogelijke aanvallers en leer hoe je jezelf kunt verbergen in open terrein. Schrijf je in voor onze masterclass Evade en leer hoe je veilig kunt blijven in potentieel gevaarlijke situaties.

Wanneer?

Vrijdag 17 maart van 20:30 tm 22:00

Wat heb je nodig?

  • Zaklamp
  • Extra paar droge schoenen en sokken
  • Kleding dat vies mag worden en eventueel stuk mag gaan
  • Wellicht is het fijn om in je auto iets te eten / drinken hebt voor na de training.
  • Een goed humeur en veel zin!

Waar?

Tafelbergweg nr 10 te Amsterdam

Aantal beschikbare plekken

12

Kosten

35 euro pp


Tags