Fitter, gezonder & weerbaarder in de Praktijk

0  comments

 

Inside Defence is trots op haar samenwerking met BOOKFIT.nl.

Iedere maand schrijven we voor BOOKFIT.nl een blog met waargebeurde verhalen, tips & tricks voor een fitter, gezonder en weerbaarder leven!

Als resultaat vind je hier het eerste verhaal geschreven door Mathijn Appelman.

Like en deel de blog naar hartenlust!

[divider]

Vrijheid om keuzes te maken en de kracht van het woord “sorry”

Op een mooie zomerse dag was ik op de fiets onderweg naar het huwelijk van een van mijn beste vrienden.

Mijn vrouw was op dat moment 7 maanden zwanger van ons eerste kind en zat bij mij achterop de fiets. We waren beiden op ons mooist gekleed omdat ik de eer had getuige te zijn tijdens de ceremonie.

Vanuit het niets kwam er een jongen op een scooter met een moordend hoog tempo aanrijden en raakte hierbij bijna mijn vrouw. Vanuit een schrikreactie riep zij iets naar de jongen wat als niet geheel vriendelijk viel te omschrijven.

De jongen ging vol op zijn remmen en kwam met piepende banden tot stilstand. Hij draaide zich om richting mijn vrouw. Zijn gezicht had een koude en zeer agressieve uitdrukking.

“Ik sla je helemaal verrot” kwam op een coole en zeer gemeende wijze uit zijn mond.

Een leeuw zal geen seconde twijfelen om alles en iedereen aan stukken te scheuren als zijn nest in gevaar komt. Ik was net geslaagd voor mijn instructeurs opleiding en had dagen soms wel 10 uur op een dag getraind in Krav Maga. “Hoe durf je mijn zwangere vrouw te bedreigen, waar haal je het lef vandaan!” Ik zal je…….. wrrrrrrrrrrrrrrrauuwwwwwww

Spannend he?! Lees het hele verhaal op BOOKFIT.nl


Tags