20 oktober 2023 Tactical Flashlight Masterclass

Wist je dat dit alledaagse voorwerp je leven kan redden?!

Ben je ooit om drie uur 's nachts alleen naar huis gefietst op een verlaten fietspad? Kom je wel eens op donkere plekken waar niet veel mensen zijn?

Workshop

Onze Tactical Flashlight workshop is er om je uit te rusten met de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om veilig te blijven als je in een verlaten gebied met weinig of geen licht bent.

Je leert hoe je een zaklamp effectief kunt gebruiken om aanvallers af te schrikken, tijdelijk te verblinden of te gebruiken als impactwapen indien nodig.

Met deze vaardigheden kun je zelfverzekerd je weg vinden en jezelf beschermen wanneer dat nodig is.

Schrijf je in.

Door je in te schrijven voor onze Master Tactical Flashlight, zet je de eerste stap om jezelf te voorzien van de vaardigheden die je nodig hebt om veilig te blijven met weinig of geen licht.

Verder is de masterclass heel leuk en tof om te doen. Dit zijn niet alleen onze woorden, maar ook die van deelnemers die je voorgingen.

Kosten deelname.

35 euro pp

(Deelname vanaf 16 jaar)

Neem zelf een zaklamp mee. Het type maakt niet uit. Tijdens de masterclass krijg je vrijblijvend advies over een mogelijke aanschaf.

Wanneer?

De eerst volgende Tactical Flashlight workshop staat gepland op vrijdag 21 oktober 2023.

Duurt je dat te lang?

Wil je eerder met een groepje collega’s of vrienden deze workshop volgen? De Tactical Flashlight is ook te boeken voor vrienden groepen, collega’s etc.

Stuur een mail naar info(@)insidedefence.nl en we doen je een voorstel op maat toekomen.

Waar?

Tafelbergweg nr 10 Amsterdam

Hoe laat?

19:30 tm 22:00Tags