Krav Maga Workshops voor Bedrijven

Bent u op zoek naar een workshop Krav Maga voor uw medewerkers? Een unieke teambuilding activiteit? Of wilt u uw collega's beter met stress leren omgaan?

Inside Defence is specialist in het verzorgen van workshops voor bedrijven. Onder onze tevreden opdrachtgevers mogen wij de belastingdienst, Adidas, Railsport en het Soho house rekenen.

Bent u opzoek naar maatwerk voor uw organisatie? Wij verzorgen workshops en trainingen die 100% op uw wensen afgestemd zijn! Neem contact op en we vertalen uw wensen naar een workshop op maat.


Waar onze workshops in uitblinken:

Workshops op Maat

Team-Building

Stress Management


Workshops op Maat

Iedere organisatie heeft haar eigen wensen. Het ene bedrijf wil een gezellig uitje, een ander bedrijf wil haar medewerkers fysieke en mentale handvatten meegeven die ze in iedere situatie kunnen toepassen. Zelfs voor een unieke militaire ervaring draaien wij onze hand niet om.

Met onze gezamenlijke achtergrond is niets te gek of te dol. Maar zonder dat we duidelijk hebben waar de wensen van de opdrachtgever liggen kunnen wij niet aan de slag.

We luisteren goed naar je wens en komen vervolgens met een voorstel voor een workshop op maat.

Als het voorstel naar volle tevredenheid is komen wij met een prijsopgave.Team-building

Onze workshops zijn uitstekend geschikt als Team-building activiteit. Op een luchtige en speelse manier leren we deelnemers om contact te maken om met elkaar te leren vechten.

Reactie deelneemster
De workshop Krav Maga gaf een mooie vertaling van ons natuurlijke gedrag tijdens het werk en in het leven. Vertrouwen in jezelf en elkaar stond voorop. Het was stoer, stevig, leerzaam, inspirerend en fysiek uitdagend. Bovenal hebben we enorm gelachen! Een aanrader dus!

Sanneke Mulderink

Management consulting, Lynxx data inspired by peopleStress-Management

Zelfverdediging (Krav Maga) gaat om in actie komen terwijl je een minimale hoeveelheid informatie tot je beschikking hebt. 

Hoe hou je je zenuwen onder controle en blijf je effectief handelen onder stress?

Stress regulatie is een vast onderdeel van iedere workshop die we geven.


Overtroffen verwachtingen

Dit is wat onze opdrachtgevers over onze workshops zeggen:

Pim Bakker
Adviseur Leerstofontwikkeling, Belastingdienst. Centrum voor Kennis en Communicatie

De feitelijke workshop was nog beter dan er in de offerte stond.

Wat een dynamische personen zijn Mathijn Appelman en Hielke van den Hoed. Perfect op elkaar ingespeeld. Verfrissende mix van theorie, humor, realistische praktijksituaties en eenvoudige zelfverdedigingsactiviteiten.

De cursisten gingen onmiddellijk mee in het enthousiasme van Mathijn en Hielke. Zeer mensgericht, realistisch en benaderbaar die twee.

De workshop was voorbij voordat ik er erg in had.

Na afloop van de workshop waren de reacties van de deurwaarders in opleiding zeer positief en gaven zij aan echt iets van de workshop geleerd te hebben.

Ik kan een Workshop van Inside Defence van harte aanbevelen!


Meld je aan!