Krav Maga voor 55 plussers

Locaties:   Amsterdam Zuidoost HQ
Tijden:      
Dinsdag ochtend, 09:00-10:00


Fitte, gezonde & weerbare 55 plussers. Doe mee aan de Krav Maga voor 55 plussers les!

Het is voor senioren vaak niet altijd mogelijk om meteen te beginnen met de reguliere lessen, waar het tempo vanaf de eerste minuut hoog ligt. Bovendien zijn de wensen vaak specifieker.

De 55+ les bied hier uitkomst in!

Voor wie?
Mannen en vrouwen die minstens 55+ zijn, plezier willen hebben tijdens het sporten en nieuwe vaardigheden willen leren in een veilige omgeving zijn van harte welkom om mee te doen aan de les.

Ervaring met andere sporten is geen vereiste.

Wat is Krav Maga?
Krav Maga is een uniek en logisch systeem dat beoefenaars praktische zelfverdedigingsvaardigheden bijbrengt die gemakkelijk in dagelijks voorkomende situaties toepasbaar zijn.

Die vaardigheden zijn niet alleen fysiek maar ook verbaal, want het liefst willen we een fysieke confrontatie natuurlijk voorkomen.

Herkenen en voorkomen
Deelnemers leren hoe ze gevaar snel kunnen herkennen, een conflict kunnen de-escaleren, maar ook hoe ze een val kunnen breken, hun motoriek kunnen verbeteren en de gewrichten mobieler te maken.

Cardio en kracht
In combinatie met de cardio- en krachtonderdelen is het bovendien een uitstekende workout voor wie vitaal wil blijven of juist worden.

De instructeurs
De instructeurs zijn allen internationaal gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring met het beoefenen en lesgeven in Krav Maga.

Kleine groep
De groep bestaat uit maximaal 8 vaste deelnemers, zodat elke training een stukje maatwerk is.

Waar en wanneer?
De lessen worden wekelijks op dinsdag ochtend verzorgd van 9:00 tot 10:00 op de Tafelbergweg nr 10 te Amsterdam

Kosten
Een 55+ maand abonnement kost €72 euro per maand. Met het 55+ abonnement kan ook deelgenomen worden aan de reguliere lessen voor volwassenen. Het abonnement en is maandelijks opzegbaar.


Enthousiast?

Claim je Gratis proefles!

We nodigen je van harte uit om mee te doen aan een gratis proefles om te ervaren wat Krav Maga voor jou kan betekenen.