Krav Maga voor 55 plussers

Activeer je kracht en vergroot je veiligheid met Krav Maga voor 55-plussers!

Fitte, Gezonde & Weerbare 55 plussers

Het is voor 65 plussers vaak niet altijd mogelijk om te beginnen met de reguliere lessen, waar het tempo vanaf de eerste minuut hoog ligt. Bovendien zijn de wensen vaak specifieker.

De 55+ les bied hier uitkomst in!


Wat je mag verwachten van de 55+ trainingen?


Voor wie?

Mannen en vrouwen die minstens 55+ zijn, plezier willen hebben tijdens het sporten en nieuwe vaardigheden willen leren in een veilige omgeving zijn van harte welkom om mee te doen aan de les.

Ervaring met andere sporten is niet nodig.

Deelnemers leren hoe ze gevaar snel kunnen herkennen, een conflict kunnen de-escaleren, maar ook hoe ze een val kunnen breken, hun motoriek kunnen verbeteren en de gewrichten mobieler kunnen maken.

In combinatie met de cardio- en krachtonderdelen is het bovendien een uitstekende workout voor wie vitaal wil blijven of juist worden.

Wat is Krav Maga?

Krav Maga is een uniek en logisch systeem dat beoefenaars praktische zelfverdedigingsvaardigheden bijbrengt die gemakkelijk in dagelijks voorkomende situaties toepasbaar zijn.


Die vaardigheden zijn niet alleen fysiek maar ook verbaal, want het liefst willen we een fysieke confrontatie voorkomen.


Waar?Wanneer?Iedere 
dinsdag ochtend van 09:15 tot 10:15


Trainen in een kleine groep met veel persoonlijke aandacht!

De 55+ groep houden we bewust klein zodat je veel persoonlijke aandacht krijgt.

Mathijn Appelman


Kosten
Omdat het aantal deelnemers beperkt is tot 8 krijgen de deelnemers praktisch privéles.

De kosten voor het 55+ maand abonnement liggen daarom iets hoger dan ons reguliere maandabonnement en zijn €72 euro per maand. 

Met het 55+ abonnement kan ook deelgenomen worden aan de reguliere lessen voor volwassenen. Het abonnement en is maandelijks opzegbaar.


Enthousiast?

Claim je Gratis proefles!

We nodigen je van harte uit om mee te doen aan een gratis proefles om te ervaren wat Krav Maga voor jou kan betekenen.